Tuinonderhoud

Bent u tevreden met uw tuininrichting en de bestrating van uw tuin, maar heeft uw tuin dringend een opknapbeurt nodig? Ook voor uw tuinonderhoud bent u bij hoveniersbedrijf Hoeree Tuinen aan het juiste adres!

Iedere tuin verdient het om er goed bij te liggen. Een tuin hoort een plek van rust en gezelligheid te zijn. Wanneer een tuin niet goed onderhouden is wordt een tuin al snel een doorn in het oog. Dit terwijl u als tuineigenaar juist wilt genieten van uw tuin!

Het komt vaak voor dat een tuin slecht onderhouden is. Tuineigenaren zitten er dan ook niet graag. Wanneer u eigenaar bent van een tuin is het belangrijk om het tuinonderhoud goed bij te houden. Regelmatig onderhoud aan uw tuin zorgt voor een net en mooi resultaat. Zo kunt u er jarenlang van genieten.

Echter kost het tuinonderhoud veel inspanning en veel tijd. Tijd die tuineigenaren met een drukke levensstijl liever uitbesteden aan andere werkzaamheden of vrijhouden om leuke dingen te doen. Daarom dat wij van Hoeree Tuinen deze (tijdrovende) werkzaamheden graag uit handen nemen.

Kleine en grote tuinen wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg!

Onze gespecialiseerde tuinmannen zorgen het hele jaar door voor een goed onderhouden tuin waar u elk seizoen van kunt genieten. Onze tuinmannen beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om de tuinonderhoud zorgvuldig en effectief uit te voeren. Weten wat welke plant nodig heeft vergt kennis en passie. Onze specialisten staan voor u klaar zodat u het hele jaar door kunt genieten van uw tuin zonder de tuin zelf te hoeven onderhouden.

Het grootste voordeel van het uitbesteden van het tuinonderhoud aan een hovenier is dat een hovenier beschikt over ervaring, expertise en de klussen snel kan afronden. Daarnaast kan ondersteuning of volledige uitbesteding van het tuinonderhoud u helpen wat meer vrije uren voor uzelf te creëren.

""
1
Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw adres
Vraag/opmerking
0 /
Previous
Next

Prijzen tuinonderhoud

De prijzen van het tuinonderhoud zijn afhankelijk van de grootte van uw tuin en de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Vooraf bespreken wij, in een vrijblijvend gesprek, welke werkzaamheden u uitgevoerd wilt hebben en bespreken wij de kosten die hierbij komen kijken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Ook kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Dit houdt in dat wij regelmatig u tuin komen onderhouden. Ook hier spreken wij van te voren een vaste prijs over af. Zo hoeft u niet bang te zijn voor onverwachte kosten.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons ons op of vraag een vrijblijvend gesprek met ons aan.

Tuin Exclusief Tuinaanleg

Tuin Exclusief tuinaanleg

Tuin Exclusief Tuinaanleg

Tuinexclusief Tuinaanleg