Over Tuin Exclusief

Wij van Tuin Exclusief werken al ruim 15 jaar met veel plezier aan alle werkzaamheden die te maken hebben met tuinen. Tuinieren is onze passie en door deze passie te combineren met onze werkzaamheden weten wij elk project weer vakkundig uit te voeren.

Tuin Exclusief is een enthousiast, jong en dynamisch bedrijf die actief is in het hoveniers vak en zich door de jaren heen ontwikkeld heeft tot een veelzijdig allround hoveniersbedrijf.

Ons team bestaat uitsluitend uit vakkundige tuinmannen die ieder een ander steentje bijdragen aan het afronden van een project! Door onze jarenlange ervaring durven wij met zekerheid te zeggen dat elk project naar wens wordt uitgevoerd.

Tijdens ons bestaan hebben wij ons voornamelijk gefocust op het tuinontwerp, de tuinaanleg, het tuinonderhoud, de bestrating van tuinen, het bouwen van terrassen en overkappingen en beplantingen. Wij krijgen ook vaak vragen van klanten of wij o.a. vijvers kunnen maken. Bij ons is niets onmogelijk!

Wij hebben geleerd dat goede communicatie met de klant leidt tot het gewenste eindresultaat! Daarom ook dat wij communicatie erg belangrijk achten. Zo weten wij zeker dat onze werkzaamheden resulteren in dé droomtuin van de klant!

Naast communicatie vinden wij het ook erg belangrijk dat er vakkundig en duurzaam met materialen wordt omgegaan. Daarom ook dat wij, indien geweest, materialen opnieuw gebruiken voor het vervaardigen van uw tuinwerkzaamheden. Duurzaamheid achten wij belangrijk! Niet zo gek wetende hoeveel wij om het milieu geven.

Onze tuinmannen maken elke tuindroom werkelijkheid! Het realiseren van de tuindromen dat is onze kunst en is onze kerndoelstelling!

Wij komen altijd vrijblijvend bij u langs voor een offerte. U weet dan van te voren precies waar u aan toe bent. Op deze manier weet u zeker dat u achteraf geen vervelende verassingen hoeft te verwachten.

Tuin Exclusief hoveniersbedrijf

Tuin Exclusief hoveniersbedrijf

Tuin Exclusief hoveniersbedrijf