Hoveniersbedrijf Tuin Exclusief
Tuinaanleg, tuinontwerp, tuinrenovatie, terrassen, bestrating, beplanting

De vraag begint al vaak met waar ligt uw tuin? Op het platteland, aan het water, in een nieuwbouwwijk of juist midden in de stad? En flinke lap grond of misschien wel een klein balkonnetje iedere tuin of perceel is weer anders. Ook qua ligging of formaat en omgeving. Hier dienen wij natuurlijk allemaal rekening mee te houden.

Hoverniesbedrijf Tuin Exclusief verricht alle werkzaamheden die te maken hebben met tuinen. Werken met tuinen is onze passie en wij voeren dan ook met veel enthousiasme en specialisme de door u aangegeven werkzaamheden uit.

Een persoonlijk gesprek met u vinden wij erg belangrijk. Het realiseren van uw droomtuin dat is ons doel. Daarom dat wij het ook zo belangrijk vinden dat u uw wensen en eisen kan overdragen. Uiteindelijk gaat het erom dat wij uw tuin aan al uw verwachtingen laten voldoen!

Wij van Tuin Exclusief zorgen voor het juiste tuinadvies. Wij zorgen dat het tuinadvies goed aansluit bij uw eisen en wensen. Iedere tuineigenaar heeft namelijk zijn eigen wensen en een eigen budget.

Wij houden altijd rekening met onze klanten. De klant is koning! Wij denken met u mee en geven het juiste advies zodat u jaren van uw nieuwe tuin kunt genieten.

""
1
Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw adres
Vraag/opmerking
0 /
Previous
Next

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Een tuinontwerp kan verrassen! Maar hoe ontwerp je nou de tuin die voldoet aan al u wensen en eisen? Voordat wij aan de tekentafel gaan, nemen wij samen met u de wensen ideeën door in een vrijblijvend gesprek. We inventariseren uw wensen door een kijkje te nemen in uw tuin. Als we een goede indruk hebben van de grootte. Ligging en omgeving van uw tuin bespreken we welke elementen die u al in te tuin heeft, wilt bewaren en kunnen we u al wat tuinsuggesties geven.

Hebt u veel tijd en energie om in uw tuin steken? Wilt u een onderhoudsvrije tuin? Houdt u van strak, modern. Romantisch of speels? Hebt u spelende kinderen? Door de vragen van onze tuinmannen te beantwoorden krijgen de plannen voor uw nieuwe tuin vanzelf vaste vorm.

Komen we tot elkaar en tot een mooi tuinontwerp? Dan meten we uw tuin op, kijken we naar de bodemsoort en zorgen we voor een eerste tuinontwerp.

Heeft u het tuinontwerp gezien en voldoet deze aan al u wensen en eisen? Bent u tevreden en geeft u een akkoord op onze scherpe offerte? Dan gaan onze specialisten aan de slag en zetten het plan om in werkelijkheid.
Bij de tuinaanleg zullen verschillende soorten werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Te denken valt aan bestrating, beplanting en het maken van een terras met eventueel een overkapping.

Onze tuinmannen beschikken over veel inspiratie en door de juiste vragen te stellen komen we gezamenlijk op een mooi tuinontwerp die voldoet aan uw wensen en eisen.

Voor elk gedeelte hebben wij onze eigen specialisten in zijn of haar vakgebied. Ondanks dat u weet wat de prijs is denken wij ook tijdens de aanleg met u mee en zijn flexibel in onze werkzaamheden. Of het nou om terrasoverkapping, grondwerk, beplanting, beregening, verlichting, bestrating of waterbouwkundige werkzaamheden gaat.

Tuinonderhoud

Terras en bestrating

Regelmatig onderhoud aan uw tuin zorgt voor een net en mooi resultaat. Zo kunt u er jarenlang van genieten en heeft u verder geen omkijken meer aan uw tuin. Onze specialisten weten exact welke planten wanneer onderhoud nodig hebben en of planten speciale verzorging nodig hebben. Ook voor boomonderhoud/boomverzorging bent u bij ons aan het goede adres.

Een tuin die goed onderhouden is een parel voor u perceel. Daarnaast is het een specialiteit om de tuin zo goed mogelijk te onderhouden. Weten wat welke plant nodig heeft vergt kennis en passie. Onze specialisten staan voor u klaar zodat u het hele jaar door kunt genieten van uw tuin zonder de tuin zelf te hoeven onderhouden.

Gaat het om een hele tuin of juist een gedeelte? Wij staan voor u klaar. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen met tuinonderhoud.

Bent u uw huidige bestrating zat en bent u toe aan een nieuwe bestrating? Of wilt u graag van uw grasgazon af en deze vervangen door tegels? Wilt u graag een nieuw terras of gewoon weer eens iets heel anders? Voor de bestrating van uw tuin en het aanleggen van terrassen bent u bij Tuin Exclusief aan het juiste adres.

Onze gespecialiseerde stratenmakers hebben veel ervaring met bestrating en het aanleggen van nieuwe terrassen.

Het belangrijkste is dat u na de bestrating en het aanleggen van terrassen, uitgevoerd door onze gespecialiseerde stratenmakers, weer heerlijk kunt genieten van uw nieuwe bestrate tuin en hier vele jaren plezier van kan hebben. Uw droomtuin, de tuin waar u waarschijnlijk nog vele jaren met plezier in wilt zitten.

Wij willen voorkomen dat de bestrating van uw tuin in enkele jaren wegzakt en opnieuw aan vervanging toe is!

Terrasoverkapping

Beplanting

Een terrasoverkapping dient vaak als een aanbouw voor uw woning. Wat we ook steeds vaker zien is een vrijstaande overkapping achterin de tuin of aan de zijkant van een huis. Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om overkappingen. Zo kunt u bij ons terecht voor pergola’s, carports en veranda’s en deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materiaal. Denk hierbij aan aluminium, hout, lariks, Douglas hout, polycarbonaat en eikenhout. Wat voornamelijk veel voorkomt in het Douglas hout. Dit zie je steeds meer als terrasoverkapping terug komen.

Wat ook steeds populairder wordt zijn lichtstralen in de overkapping. Zo komt het zonlicht naar binnen en heeft u een natuurlijke verlichtingsbron in uw terrasoverkapping verwerkt. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve producten en zorgen dat u altijd tevreden bent.

Het is belangrijk dat in een tuin het hele jaar door wat te beleven valt. Dit hoeft niet te betekenen dat er altijd iets moet, dit is zelfs niet altijd mogelijk. Met groenblijvende beplanting met mooie blad of takkenstructuren, of met botanische bollen bij voorbeeld kan een tuin jaarrond interessant blijven. Meet net zo makkelijk maken wij een weelderig beplantingsplan in cottagestijl. U zegt het maar. Niks is onmogelijk bij Tuin Exclusief!

Wij werken enkel met kwaliteitsbeplanting. Goed doorwortelde planten en struiken hebben nu eenmaal een grotere kans van slagen bij het nieuw aanplanten. Wij werken met mooie producten die soms uit eigen land, maar soms ook uit Italië, Spanje of België overkomen. Alles van dezelfde goede kwaliteit. Liefde in het vak uit zich in het gebruik van kwaliteitsproducten.